Reserveringen voor het Koh Kood Resort

Voor Reserveringen, kun je terecht op de Koh Kood Tarieven & Reserveringen pagina. Na het invullen en verzenden van het formulier zullen wij binnen gemiddeld 18 uur een bevestiging sturen, dan wel reageren middels een e-mailbericht. In deze bevestiging bevindt zich een verzoek om 15% - 20% aanbetaling van het totale bedrag. Dit bedrag kan men vervolgens via de zeer veilige internet credit card afhandelaar paysbuy.com voldoen of men kan ervoor kiezen om dit bedrag zelf via de Bank over te maken. Zij met een Thaise bankrekening kunnen het bedrag betalen via een ATM, internet bankieren of direct storten bij de balie van de bank.

Een aantal dagen nadat wij de betaling hebben ontvangen sturen wij vervolgens een voucher, met een bevestiging van alle relevante details en verdere instructies omtrent het hoe naar het Koh Kood te reizen.

E-Mail ons met evt. verdere vragen of verzoeken via de link / button onderaan deze pagina.

Reserveren in het Koh Kood Resort via www.kohkoodresort.nl betekent dat je direct bij het Koh Kood Resort boekt en niet bij een reisagent, reisburo of tour operator in Thailand, Nederland of elders.

Enkele van de voordelen daarvan zijn:

  • Onze gasten betalen maximaal 20% aan, terwijl andere websites of reisburo's vaak een volledige vooruitbetaling zullen verlangen
  • Er zijn geen extra kosten verbonden aan het voldoen van de aanbetaling via Credit Card
  • Annuleringen zijn mogelijk tot 15 dagen voor aankomst (30 dagen voor lange weekenden en in het piekseizoen). In zo'n geval retourneren wij de gehele aanbetaling minus 4% credit card kosten en de eventuele internationale overboekingskosten.
  • altijd actuele informatie over het resort, the bungalows en nieuwe ontwikkelingen
  • Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur en een gemiddelde responsetijd < 12 uur voor e-mails en reserveringen plus de optie om direct online te chatten met onze mensen in het resort of in ons verkoopkantoor in Bangkok
  • Duidelijke communicatie met Engelsprekende mensen
  • Snelle & eenvoudige oplossingen voor eventuele misverstanden
  • Makkelijke verlengingen mogelijk tegen dezelfde speciale internettarieven (mits er bungalows beschikbaar zijn)

Voor een Routebeschrijving, verwijzen wij graag naar de "Naar Koh Kood reizen pagina". Het Koh Kood Resort was voorheen ook bekend onder de naam Holiday Cottages en / of het Koh Kood Resort and Spa.

Neem de tijd om rustig over deze website van het Koh Kood resort te surfen, of ga verder naar de Reserveringen pagina. Voor meer informatie over het tropische bounty eiland Koh Kut kun je terecht op de Nederlandstalige Koh Kood website

het Koh Kood Resort, Bang Bao Baai, 45 Moo 5, Koh Kood eiland, Trat, 23120 Thailand.
Info & Reserveringen: +66-(0)9-0506-0020 E-mail: